JUAL RUMAH ANDA DALAM 30 HARI SEWA RUMAH ANDA DALAM 7 HARI

Sama ada anda ingin menjual harta pelaburan anda atau anda ingin menyewakan hartanah anak, kumpulan perunding hartanah kami  siap  bersedia untuk mengendalikan penjualan and sewan rumah anda di Lembah Klang dan Johor Bahru (Johor Selatan).

Kelebihan bekerja dengan kami  adalah anda mendapat gabungan yang berpengalaman luas dalam hartanah dan mahir dalam pemasaran digital yang canggih. Adakah anda tahu bahawa Millennials kini membentuk lebih daripada 66 peratus pembeli rumah pertama kali? Inilah sebabnya mengapa mempunyai pelan pemasaran digital terperinci adalah penting untuk mencapai sebanyak mungkin pembeli berpotensi.

Kumpulan kami mahir dalam memastikan rumah anda menarik perhatian dan rumah diletakkan di semua platform media sosial utama selain portal tradisional lain seperti mudah.my, propertyguru dah sebagainya. 90% pembeli akan mencari rumah dalam mereka online  sebelum membuath pilihan hartanah mereka.

Anda boleh yakin bahawa strategi pemasaran digital kami yang terperinci dengan pengetahuan pasaran perumahan yang mendalam menjadikan kami satu-satunya pilihan utama anda.

Anda akan mengelakkan semua masalah pendekatan jual/sewakan sendiri (FSBO). Anda akan berdepan dengan seribu satu masalah panggilan ejen dan mungkin akan menghadapi kertas kerja dan isu undang-undang dalam proses jualan yang anda tidak pasti.

Kami seharusnya menjadi pilihan pertama anda. Hubungi kami segera di +60132552552 untuk mengetahui bagaimana kami dapat membantu setiap langkah anda  untuk menjual rumah anda.

Tak kira apa pun sebab anda ingin menjual rumah anda

~ Ingin upgrade rumah lebih besar
Pindah tempat kerja
Penceraian
Bimbang rumah ditarik
Hilang pekerjaan
Bimbang bankrupt
Perlukan aliran tunai
Dan sebagainya
URUSAN ANDA ADALAH RAHSIA

HUBUNGI 0132552552

Compare