Kenali Coach Hartanah

Harta Tanah adalah perniagaan sepenuh masa. kami bekerja sepenuh masa bagi pihak anda untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik. Kami sentiasa mengikuti keadaan yang mempengaruhi hartanah di dalam komuniti. Apabila harta anda benar-benar berharga untuk pasaran, anda boleh mengharapkan fakta dan perkhimatan yang tepat.

Coach Hartanah realistik dengan perkhidmatan yang kami sediakan. Janji kami, kami tidak akan menimbulkan harapan palsu, kekecewaan dan kekecewaan yang mungkin. Coach Hartanah mempunyai reputasi dan rekod prestasi yang sangat baik yang kami tekat untuk mempertahankan dan meningkatkan lagi prestasi kami.

Kami mahukan proses jualan dan belian menjadi pengalaman selasa. Dan bukannya proses yang menakutkan seperti banyak yang berlaku ketika ini. Kami di Coach Hartanah, berhasrat untuk menjadi yang terbaik.

Kami berusaha untuk kekal hebat dalam setiap aspek perniagaan kami, terus mencari cara yang lebih baik untuk mencapai matlamat pelanggan kami. Kami adalah organisasi pembelajaran. Kami sentiasa mengkaji semula struktur, sistem dan proses kami. Sentiasa bertanyakan soalan : Bagaimanakah kami boleh meningkatkan perkhidmatan kami kepada pelanggan kami? Kami mencari jawapa soalan ini dengan meneruskan kerja keras kami bagi pihak anda dan dengan bergerak maju dengan semangat, pertimbangan dan integriti.

Coach Abdul Rashid adalah salah seorang dari Ejen Hartanah Probationary Berdaftar. Beliau menghabiskan sijil agensi hartanah dari Institute Penilaian Nasional (INSPEN) pada 2017.

Dengan pengetahuan  dan pengalaman pasaran hartanah yang ada, Coach Abdul Rashid  strive untuk menawarkan pelanggannya perkhidmatan yang memuaskan. Kejujuran dan integriti adalah dua ciri-ciri yang telah membantu

Coach Abdul Rashid membina perniagaan secara berulang dan secara rujukan. Abdul Rashid telah berkecimpung dalam bidang hartanah sejak 2013 dan telah menjadi Perunding Berdaftar sejak dari awal lagi. Sebelum ini, Coach aktif didalam industri komunikasi dimana beliau melanjutkan profession beliau sebagai seorang jurutera. Selepas beliau menghabiskan ijazah beliau di Royal Melbourne Institute of Technology University, beliau berkecimpung dalam kejuruteraan selama lebih dari 15 tahun.

Didalam kumpulan Coach Abdul Rashid, terdapat lebih dari 30 orang perunding hartanah yang berkerja sama untuk memberi khidmat hartanah. Pasukannya telah secara konsisten menjual lebih 60 + hartanah setahun. Coach Abdul Rashid berkhidmat sejak awal tahun 2016 sebagai salah satu daripada jurulatih kanan di Hebat Realtors dan aktif menyumbang kepada industri melalui blognya CoachHartanah.com

Beliau mampu membantu orang membuat ingin meningkatkan ekuiti mereka melalui cara menjual dan kemudiannya membeli rumah baharu, beliau juga suka bekerja dengan pembeli kali pertama. Walaupun proses menjual dan membeli hartanah boleh memberi tekanan, Abdul Rashid memberi tumpuan kepada membuat peralihan licin yang boleh memenuhi keperluan pelanggannya.

Sejak tahun 2016, Coach Hartanah dengan dedikasi menyediakan strategi latihan dan teknik jualan terbaik kepada individu dan agensi. Mereka yang Bersama Coach Hartanah ialah mereka yang memilih profesion jualan sebagai kerjaya, dan mereka yang memahami pengaruh  nilai coaching kepada jualan.
Ramai yang percaya bahawa keupayaan semula jadi sudah cukup untuk membuat anda berjaya dalam karier jualan. Namun sebaliknya hanya apabila kemahiran semula jadi bila digabungkan dengan latihan yang tuntas, barulah produktiviti peringkat tertinggi dapat dicapai. Ramai coachee kami mengakui bahawa kerjaya jualan susah dan tidak mudah untuk berjaya. Namun selepas memperolehi latihan profesional, mereka menjadi pelajar yang berdedikasi, menginternalisasi dan menyempurnakan teknik jualan yang membolehkannya menjadi pemimpin jualan dalam industri hartanah.

Asas latihan kami adalah bagaimana strategi dan taktik, bukan sekadar pembakar semangat. Sekiranya pelajar menjadi bermotivasi selepas mempelajari bahan latihan, itu kerana mereka memahami kekuatan latihan dan bagaimana mereka dapat meningkatkan pendapatan mereka denganya.
Modul latihan kami sentiasa dikemas kini melalui hubungan rapat kami dengan para pemimpin industri dan profesional jualan. Maklum balas mereka adalah sumber yang tidak berharga yang membantu kami memastikan latihan kami relevan dalam dunia perniagaan yang sentiasa berubah-ubah.
Menyediakan latihan jualan dalam banyak medium adalah cara utama kami untuk mencapai spektrum latihan yang lebih luas. Coach meyediakan medium offline dan online untuk semua pelajar dapat faham dengan approach yang dibawa oleh Coach hartanah.

Berikut adalah misi Coach Abdul Rashid

Mengekalkan tahap integriti yang tertinggi sambil memberikan perkhidmatan yang dedikasi, personalized dan teliti.

Mewujudkan suasana amanah dan keyakinan dalam proses pembelian dan penjualan.  Memberi manfaat kepada pelanggan melalui kemahiran dan pengalaman apabila berunding bagi pihak pelangan.

Memberikan solusi pindar pada setiap ketika.

Memberikan maklumat yang tepat dan berkeran dalam hartanah , di samping mengekalkan maklumat yang paling up-to -date mengenai keadaan pasaran semasa.

Hubungi Coach Abdul Rashid di rashid@hebatrealtors.com atau +60132552552 untuk menilai bagaimana beliau boleh membantu anda untuk membuat langkah seterusnya dalam bidang hartanah!

Adakah anda sudah tidak sanggup hadapi kerjaya hartanah tanpa sebarang model perniagaan, tiada sistem, dan tiada tujuan? Atau mungkin anda telah sengsara, tidak pasti, dan tidak berpuas hati dengan perjalanan  kerjaya hartanah… Adakah anda mula sedar bahawa anda perlukan perubahan? Jika ya…. Anda perlu teruskan  membaca.
Berikut adalah 10 Bidang Kami Fokus Pada Rakan Niaga Kami (Sila semak sendiri setiap kategori pada skala 1-10)

1. Mewujudkan jadual berkesan yang memberi tumpuan kepada keluarga terlebih dahulu
2. Prospek
3. Belajar dan Latihan Skrip 
4. Persembahan Lantikkan Exclusive
5. Kontrak
6. Mindset / Motivasi / Inspirasi
7. Bekerja dDengan Penjual Secara Efektif
8. Bekerja Dengan Pembeli Secara Efektif
9. Menjejaki Produktiviti
10. Pemasaran Online (Facebook, Twitter, Blog) & Pemasaran Offline

berapa score anda?
Sekiranya skor anda kurang daripada 80, anda mungkin perlu mempertimbangkan beralih kepada agensi yang boleh membawa anda ke peringkat seterusnya.
Kenapa Rakan Niaga Hebat Realtors Berjaya?

Pernahkah ada masa ketika anda pergi ke seminar motivasi dan jualan, anda rasa teruja dan bermotivasi, namun selepas 2 minggu, perasaan tersebut hilang?
Sekarang, bayangkan jika keseronokan dan motivasi untuk berjaya berterusan bersama anda … produktiviti anda akan meningkat juga secara berterusan.
Rakan Niaga Hebat Realtors mempunyai motivasi yang tinggi kerana mereka sentiasa diingatkan tentang apa yang diperlukan untuk berjaya. Mereka juga dikelilingi oleh rakan niaga lain yang mempunyai budaya kerja yang sihat serta kuat usaha.

Persekitaran bertenaga tinggi dan rakan niaga yang mempunya visi hebat boleh mendorong anda untuk menjadi perunding hartanah kelas tertinggi.
Adakah agensi anda sekarang menyediakan sokongan jualan? Adakah pengurus atau Principal anda bekerja bersama anda, untuk mencapai matlamat anda, mengikut jadual anda dan bertanggungjawab kepada kejayaan anda?

Latihan Peribadi Percuma

Setiap minggu, kami melihat kemajuan anda, mengesan produktiviti anda,bekerja dengan anda untuk mencapai dan bahkan melebihi matlamat anda.

Latihan Media Sosial Percuma

Jangan tertipu dengan 
“Rangkaian Sosial adalah gelombang masa depan”
“Urus niaga hartanah akan dibuat di Twitter dan Facebook”
“Jika anda tidak menggunakan Twitter atau Facebook, anda akan kehilangan banyak perniagaan.”
Mesej seperti ini menipu dan menjadi anda untuk membuang banyak masa. Adalah lebih baik anda gunakan social network untuk mengembangkan branding anda serta PROSPECTING.

Kami akan mengajar anda apa yang anda perlu tahu dan bagaimana anda harus pasarkan diri anda online menggunakan rangkaian social.

Anda adalah siapa yang anda selalu bersama. Pastikan orang sekeliling adalah mereka yang sentiasa terinspirasi untuk berjaya.

Sekiranya anda ingin bekerja di Agensi Harta Tanah bertenaga, dengan sokongan hebat, latihan berterusan, dan coaching percuma, menyertai Hebat Realtors, agensi hartanah yang akan melatih anda untuk berjaya.

Kongsikan Sekiranya Bermanfaat...